Být ženou

Být ženou je tak těžké, že to zvládne pouze žena.

Toto motto, jsem jednou dostala od mé přítelkyně jako dárek. Hodně mě oslovilo a dlouho mě doprovázelo. V podstatě mě doprovází i při psaní těchto vět.

Ženskou krásou se inspirovalo spoustu umělců a jedním z nich byl i Alfons Mucha. Jeho práce jsou typické zobrazováním ideálů ženské krásy, které často vyobrazoval v róbách obklopených květinami. I já se nechala touto  symbolikou ženy inspirovat pro můj E-shop

Tímto článkem nechci poukázat o dokonalosti ženy, vizuální, jak je znázorňovaná  na  obrazech čí jiném umění, chci psát o tom, že každá žena má v sobě nesmírně velkou sílu, charizma a  přesto spoustu pochybností, jestli je dobrá matka, dobrá dcera, partnerka, milenka atd. Mnohdy jsou však pochybnosti ale neopodstatněné.

I já sama o sobě neustále pochybuji, ale vím že nikdo není dokonalý. Chtěla bych se Vám tímto článkem lépe představit v mé nedokonalosti.         A i v nedokonalosti mého E-shopu, avšak cesta je cíl a já si jí nesmírně užívám. Cestu někdy plnou překážek a někdy krásných vítězství.

O mojí někdy nelehké cestě se snahou však  vše zvládat se šarmem a elegancí si můžete přečíst na mém osobním blogu  nebo zdarma v mém    E-booku „8 kroků k nalezení rovnováhy mezi tělem a duší aneb jak získat a udržet si svojí energii”                                                                                                                                                                                                                                                              

Záměr tohoto E-shopu je změnit vibrace domovů, bytů či kanceláří. Posílit ochranu i víru. Díky výrobkům, které vyrábějí ženy v zemích, kde není jiná možnost obživy a v neposlední řadě i ženám tady u nás, protože podpora našich žen a jejich rodin, je jedním ze smyslů této doby. Tento obchůdek není o prodeji nakoupit levně a prodat draze, můj obchod je o příležitostech.

Na mé cestě životem jsem měla spoustu příležitostí být užitečná a tato technologie nabízí opět nové možnosti, nové dimenze. Učím se za pochodu nové věci a slavím své úspěchy, které se zdají někdy nemožné splnit - mluvím o technice. Ta mně dává někdy pořádně zabrat, ale pak se raduji, jak díky technice mám spoustu věcí jednoduší. Vše je o rovnováze. Když mně nejdou technické věci, jdu plít zahrádku a prosit anděla strážného, aby mně pomohl udělat další kroky a věřte, on pomáhá.

Když mám na své cestě  životem ale jiný úkol, třeba ze ztráty milovaného člověka, tak vím  že tady je to otázka času, slz a přítelkyň. My ženy na rozdíl od některých mužů víme, proč nám byl dar v podobě slz dán. A to je síla žen, které umí tento dar použít. Vše co vypustíme z našeho nitra díky slzám na povrch, nám pomůže od dalších bolestí.

Být ženou je tak těžké, že to může zvládnou pouze žena, je o tom, že ona ví k čemu nejen tyto dary využít. Samozřejmě máme i jiné dary, ale to není záměr tohoto článku:-)

Pokud jsi žena a čteš tyto řádky, tak využij svůj potencionál ženské křehkosti a přesto síly. Pokud jsi muž a čteš tyto řádky, hýčkej v sobě  svojí ženskou část a přesto zůstaň mužem. Ať je vše v dokonalé rovnováze.

                                       Přeji Vám nádherné dny v rovnováze mužské i ženské energie. Vaše Soňa